Huistijl & website

Sector: re-integratie

Responsive: ja

Zoekmachinevriendelijk : ja

www.preventverzuimmanagement.nl

Prevent Verzuim Management

Prevent zet in op duurzame inzetbaarheid, faciliteert en ondersteunt uw medewerkers hierin. Medewerkers herkennen en erkennen hun inzetbaarheid en nemen hun verantwoordelijkheid: jij bepaalt je toekomst, jij bent in de lead!

Elke organisatie is gebaat bij goed gekwalificeerde, gemotiveerde en gezonde medewerkers die een leven lang kunnen werken en die de gewenste prestaties leveren. Mensen, die met plezier naar hun werk gaan, blijven zich ontwikkelen en investeren in hun vitaliteit. Daarmee behouden ze een goede uitgangspositie op de arbeidsmarkt.

Logo met beweging

Het logo staat voor Prevent. De pijl symboliseert het in beweging blijven van de ontwikkeling van de werknemer. Door te investeren in de werknemer zorg je ervoor dat deze vitaal is en blijft.  Door de kleurschakering lijkt het logo te bewegen.

Responsive design

Deze website is responsive; dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan de grootte van uw beeldscherm. Op een kleiner scherm zal uw website dus anders getoond worden.

Daarnaast is deze site gemaakt in het Content Management Systeem Joomla! (CMS) Met dit systeem kunt u eenvoudig, overal ter wereld uw website up to date houden en eenvoudig en snel uw content aanpassen.

Ontwikkeling

De website ziet er dus anders uit op een kleiner beeldscherm. Met behulp van het hamburgermenu (de drie streepjes boven elkaar) navigeert u door deze website.

Verder is de site eenvoudig van opzet, heeft 7 pagina’s en een contactformulier.

SEO; (Search Engine Optimalization) www.preventverzuimmanagement.nl is geoptimaliseerd voor zoekmachine’s.

< Overzicht

Volgend project >