Overzicht van onze diensten

 • Totaalpakket
  KVW biedt een totaalpakket aan webdesign en webontwikkeling: van registratie van de domeinnaam, het aanvragen van de hosting en emailadressen tot het ontwerpen van de huisstijl, het maken van de webteksten, het optimaliseren voor zoekmachines en het onderhoud van de website.

 • Zoekmachinevriendelijk
  Uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines waardoor deze goed vindbaar zal zijn op internet. Op deze site vindt u voorbeelden van websites, die door KVW zijn gebouwd.

 • Voor smartphone en tablet
  Uw website optimaliseren voor alle mobiele apparaten, zoals de smartphone en de tablet? Dat kan. Met responsive webdesign past de website zich automatisch aan.

 • Look en Feel
  KVW werkt nauw samen met Speedesign als het gaat om de ontwikkeling van de huisstijl en het logo. De uitingen kunt u niet alleen online (website, mail, nieuwsbrieven) maar ook voor offline-doeleinden (visitekaartjes, briefpapier, flyers en enveloppen) gebruiken.

 • Drukwerk
  Ook het laten drukken van uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers en posters kunnen wij voor u verzorgen. Bel voor meer informatie en een volledig overzicht naar 06-51831660

 • Social Media
  Het is zeer aan te bevelen om social media voor campagnes in te zetten en daarmee de vindbaarheid van uw website te vergroten. Daarnaast is het dé manier om te laten zien waar u dagelijks mee bezig bent. Een mooie aanvulling op uw website en eenvoudig toe te passen in uw ontwerp!

 • Webdesign
  Voordat wordt overgegaan tot de productie van de website voert KVW een kennismakingsgesprek met u om een plan van aanpak op te stellen. Daarin worden alle stappen en mogelijkheden met u doorgenomen en wordt bepaald hoe de website eruit moet gaan zien.